Maak hier uw online afspraak
Hydro Masque Exfoliant

Één van de redenen waarom je gedehydrateerde huid zo droog en oncomfortabel aanvoelt, is door de opeenhoping van dode huidcellen op het huidoppervlak. De oplossing? Hydro Masque Exfoliant: een 5-minuten 2-in-1 gezichtsmasker die synergetisch werkt op exfoliatie en hydratatie dankzij een simpele stap. De tweevoudige formule verwijdert op zachte wijze dode huidcellen van de huid en stimuleert tegelijkertijd de celvernieuwing van de huid wat ervoor zorgt dat de hydraterende ingrediënten gemakkelijker door de huid kunnen dringen voor een optimale werking. Het resultaat? Een stralende, gehydrateerde huid!

Hydro Masque Exfoliant is: vegan, dierproefvrij, glutenvrij en vrij van microplastics, synthetische kleur- en geurstoffen en gedenatureerde alcohol.

Hoofdingrediënten:

  • De door aanraking geactiveerde Bamboebolletjes (spheres) zorgen voor het zacht exfolieren van de dode huidcellen en bereiden de huid voor op optimale hydratatie. 
  • De Tremella paddenstoelkan tot wel 450 keer het gewicht in water vasthouden en zorgt voor een intense hydratatieboost, antioxidanten en vitamine D.
  • Fytolipidesverkregen van Jojoba, Zonnebloem en Saffloerolie versterken de barrière van de huid
  • Suikerbietenzijn rijk aan aminozuren die de huid extra hydrateren en huidbarrière verbeteren
  • Komkommer extractzorgt voor een verzachtende, verfrissende finish.

Huidtype:
Voor alle huidtypes

Contact- en adresgegevens

Prunuslaan 1B
3319 HS Dordrecht
E-mail: m.korteweg@totalskin.nl
Telefoon: + 31 (0)78 6212322
Mobiel: + 31 (0)6 52478057

Pinnen ja graag. Facebook Totalskin