Maak hier uw online afspraak

our deeply nourishing duo

Herstel en verstevig de gestreste huid in twee stappen. Our Deeply Nourishing Duo bevat Super Rich Repair (50ml) en Multivitamin Power Recovery Masque (75ml).

Voor €119 t.w.v. €160

our hydration heroes

Hydratatie in 3 stappen: verzacht en vernieuw de huid met Hydro Masque Exfoliant, verfris de huid met Multi-Active Toner en hydrateer de huid tot wel 48 uur met Skin Smoothing Cream.

Voor €89 t.w.v. €126

discover healthy skin limited edition

Maak dan kennis met onze all-time heroes! Deze starterskit bevat een speciale collectie van onze favoriete en meest populaire producten en is geschikt voor alle huidtypes. Probeer onze bestsellers en ontdek waarom Dermalogica wereldwijd dé nummer 1 keuze is van professionele schoonheidsspecialisten.

geeft cadeau

our best cleanse + glow

Onze best-verkopende set keert weer terug. Dit keer in een promotionele verpakking met de kunst van Marleigh Culver. Dit hero trio reinigt, exfolieert en verheldert de huid voor een gezonde glow!

Voor €99 t.w.v. €157

our stressed skin rescue

Geef de gestreste huid wat extra liefde met deze antioxidant rijke routine. De set bestaat uit drie producten die huidveroudering aanpakken, verpakt in een limited edition reistasje. Het tasje is ontworpen door Marleigh Culver en gemaakt van gerecycled materiaal.

Voor €75 t.w.v. €100

Contact- en adresgegevens

Prunuslaan 1B
3319 HS Dordrecht
E-mail: m.korteweg@totalskin.nl
Telefoon: + 31 (0)78 6212322
Mobiel: + 31 (0)6 52478057

Pinnen ja graag. Facebook Totalskin