Maak hier uw online afspraak
Nanolash wimperserum

Natuurlijke wimpers die verbazen met hun lengte, levendige kleuren en spectaculaire volheid? Het is nu mogelijk! Dankzij de nieuwste technologie en jaren van klinische en dermatologische tests is Nanolash wimperserum werkelijkheid geworden. Het actieve serum zorgt ervoor dat je wimpers langer worden, maar helpt ook om ze dikker, compacter en voller te laten groeien. De formule is gebaseerd op natuurlijke ingrediënten.
Hoe werkt het?

Het precieze borsteltje maakt het aanbrengen snel en makkelijk. Zorg ervoor dat de huid make-up en oogcrème-vrij is. Breng het product precies aan waar de wimpers de huid raken, net zoals je zou doen met een eyeliner. Na een paar seconden wordt het serum opgenomen en de verstevigende wimper componenten worden geactiveerd.

Serumcomponenten dringen door de huid tot diep in de wimper wortels waar ze hun werk doen. Gevoede haarzakjes produceren sterke, dikke en lange wimpers in een korte periode. Bovendien maakt Nanolash wimpers donkerder en voorziet hen van een beschermende laag, wat resulteert in minder uitvallende en beschadigde wimpers.

Contact- en adresgegevens

Prunuslaan 1B
3319 HS Dordrecht
E-mail: m.korteweg@totalskin.nl
Mobiel: + 31 (0)6 52478057

Pinnen ja graag. Facebook Totalskin