Maak hier uw online afspraak
Treatments / Prijzen

ProSkin Behandelingen

Onze behandelingen en productadvies worden op maat gemaakt aan de hand van jouw huidconditie. Onze ProSkin behandelingen zijn perfect voor iedereen die zijn of haar huidconditie wil verbeteren. Of je nu jong of oud bent, een lichte of een donkere huid hebt, voor iedere huid maken wij een ProSkin behandeling op maat. Heb je last van huidveroudering, acne, pigmentatie, een gevoelige huid (allergie, eczeem, couperose, rosacea), een droge huid of juist een hoge talgproductie? In onze behandelingen kunnen wij deze problemen zonegericht en doeltreffend aanpakken. Ben jij op zoek naar huidverbetering op het hoogste niveau? In onze ProSkin Expert Active behandelingen worden de meest krachtige ingrediënten uit de BioSurface Peel en IonActive lijn ingezet. Ook maken wij gebruik van geavanceerde apparatuur.

Face Mapping huidanalyse | gratis Een professionele, nauwkeurige huidanalyse die de huid-conditie in kaart brengt door iedere zone van het gezicht grondig te inspecteren. Loop binnen voor een Face Mapping of maak een afspraak.

FaceFit | €10,- of €0,-* FaceFit is Dermalogica’s 10-minuten behandeling, voor een snelle boost van de huid. Deze treatment is gefocust op een nieuw product of thema (bijv. hydratatie of exfoliatie). De huidexpert maakt bij deze behandeling gebruik van zowel retail als professional-only producten. Ook wordt apparatuur ingezet om resultaat te maximaliseren. Tijdens de treatment worden ook gepersonaliseerde tips gegeven en ontvang je applicatietips voor thuisgebruik.

ProSkin30 / 35,00 Een gepersonaliseerde 30-minuten behandeling gericht op een bepaalde zone of conditie die extra aandacht nodig heeft. Of je nu onzuiverheden wilt verminderen, huidveroudering of hyperpigmentatie wilt aanpakken: de behandeling wordt volledig aangepast op je persoonlijke huidconditie- en wensen. Indien gewenst wordt gebruik gemaakt van (hand)apparatuur.

ProSkin60 / 62,50 Een uitgebreide gezichtsbehandeling gericht op huidverbetering en resultaat. De behandeling wordt volledig op maat gemaakt en afgestemd op je huidbehoefte en wensen die blijken uit de consultatie en Face Mapping huidanalyse. Tijdens de behandeling wordt gebruikt gemaakt van professional-only producten en indien gewenst wordt (hand)apparatuur ingezet.

ProSkin30 Expert Active / 47,50 Deze Expert behandeling richt zich op exfoliatie met Dermalogica’s BioSurface of Pro Power Peel. Deze hoogwaardige peeling zorgt voor huidverbetering op het hoogste niveau en vermindert huidzorgen zoals huidveroudering en hyperpigmentatie. Je ervaart direct resultaat en er is geen hersteltijd nodig! Ook wordt hoogwaardige apparatuur ingezet om de behandeling te intensiveren.

ProSkin60 Expert Active / 75,- De ultieme, gepersonaliseerde gezichtsbehandeling. Tijdens deze geavanceerde behandeling wordt onder andere gebruik gemaakt van Dermalogica’s meest intensieve peeling. Ook worden hoogactieve serums gebruikt en wordt indien gewenst hoogwaardige apparatuur ingezet. Ervaar maximaal resultaat en huidverbetering op het hoogste niveau! Voor optimaal resultaat adviseren wij voor een ProSkin60 Expert Active.

Contra-indicaties ProSkin Expert Active Houd rekening met het volgende bij het boeken van een ProSkin Expert Active

  • Stop 2-4 weken voor de behandeling met het gebruik van voorgeschreven exfoliërende medicatie zoals Retin-A, Renova, Adapalene of Tazorac.
  • De behandeling wordt niet uitgevoerd als je zwanger bent.
  • De behandeling wordt niet uitgevoerd als je een koortslip hebt.
  • Stop minimaal 6 maanden voor de behandeling met het nemen van orale medicatie voor acné zoals Isotretinoïne (RoAccutane).
  • Exfolieer niet 2-3 dagen voor de behandeling.
  • Hars of wax het gelaat niet 24 uur voor of na de behandeling.
  • (voor de mannen) Zorg dat je je minimaal 24 uur van te voren nat geschoren hebt of indien elektrische minimaal 2 uur van te voren.
  • Ga niet onder de zonnebank een week voor de behandeling. Een zonverbrande huid is een contra-indicatie voor de behandeling.
  • Als er botox of injectables zijn ingespoten dan moet dit minimaal een week geleden zijn.

Alle prijzen op de website van Totaalskin zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen die nog niet op de website zijn verwerkt.

04-08-2021

Contact- en adresgegevens

Prunuslaan 1B
3319 HS Dordrecht
E-mail: m.korteweg@totalskin.nl
Telefoon: + 31 (0)78 6212322
Mobiel: + 31 (0)6 52478057

Pinnen ja graag. Facebook Totalskin