Maak hier uw online afspraak
Dynamic Skin Retinol Serum

 

4 tekenen van huidveroudering: 1 simpele oplossing

 

Consumenten die op zoek zijn naar snelle, zichtbare resultaten wenden zich vaak tot Retinol – de gouden standaard voor het aanpakken van tekenen van huidveroudering. Maar niet alle Retinol serums zijn gelijk.

Daarom hebben de experts van Dermalogica een nieuw serum ontwikkeld. Een hooggedoseerd, snelwerkend 3,5% retinoïde complex met een geavanceerde retinoïde mix en boostertechnologie om het uiterlijk van de huid te helpen transformeren zonder afbreuk te doen aan de gezondheid van de huid. Dynamic Skin Retinol Serum vermindert gemakkelijk de vier tekenen van huidveroudering binnen 2 weken.**

Dit multi-retinoïde serum pakt vier tekenen van huidveroudering aan – het helpt rimpels te verminderen, herstelt de textuur van de huid en minimaliseert de zichtbaarheid van poriën, en egaliseert de teint. Een complex van Granactive Retinoid@, Retinol, in time-released ingekapselde Retinol en een Retinol Booster ondersteunen een voortdurende afgifte van huidverzachtende werkstoffen waardoor het serum sneller werkt dan een toonaangevende concurrent.* Terwijl geconcentreerd Squalaan en verzachtende, van haver afkomstige BetaGlucan samenwerken om het herstel van de huid te ondersteunen en de veerkracht te verbeteren.

*Bron: the NPD Group, U.S. Prestige Beauty Total Measured Market, Face Serums
**klinisch getest op 30 vrijwilligers met focus op vermindering van rimpels, poriën, donkere vlekken en ongelijkmatige teint. 2 weken getest.

Contact- en adresgegevens

Prunuslaan 1B
3319 HS Dordrecht
E-mail: m.korteweg@totalskin.nl
Mobiel: + 31 (0)6 52478057

Pinnen ja graag. Facebook Totalskin