Maak hier uw online afspraak
Fitness For Your Face™

Wat is microstroom therapie?

Microstroom is een low-level stroom die de natuurlijke stroom van het lichaam immiteert en geeft zowel directe als gecumuleerde resultaten. Omdat microstroom sub-zintuiglijke werkt, is de behandeling rustgevend en de meeste klanten voelen helemaal niets.

Het is een veilige en effectieve technologie voor klanten die wensen een gezonder en jonger uitziend uiterlijk te bereiken en behouden. De resultaten kunnen enorm spectaculair zijn, dat microstroom behandelingen vaak worden aangeduid als de “5 minuten facelift.”

 

Herkomst van microstroom behandelingen

Microstroom werd gebruikt bij patiënten met een vorm van zenuwverlamming, wat leidde tot geatrofieerde, verzakkende gezichtsspieren. De low-level stroom trainde hun spieren, hetgeen duidde op een nieuwe anti-aging aanvraag voor de esthetische industrie.

Hoe werkt Microstroom?

Microstroom is in staat om de huid in het gelaat te stimuleren, door kleine, zachte stroomgolven door de huid en onderhuidse vetlaag naar de aangezichtsspieren te zenden. Van microstroom is aangetoond, dat het de ATP-productie stimuleert, de drijvende factor achter de aanmaak van belangrijke proteïnen, zoals collageen en elastine.

Dit verhoogde ATP-niveau zorgt ook voor meer energie in de aangezichtsspieren, vergelijkbaar met hoe regelmatig sporten zorgt voor meer energie in de spieren van ons lichaam. In tegenstelling tot elders in ons lichaam, zijn aangezichtsspieren direct verbonden aan de huid, waardoor het verhogen van de energie in deze spieren zich meestal uit in een verbeterde en gelifte uitstraling.

De ENGAGE klinische studie laat een significante verbetering zien in de gezichtscontour en huidtoon en een significante vermindering van rimpels na 60 dagen gebruik van de NuFACE Trinity® Facial Trainer.

Ontdek onze microstroom-apparaten – NuFACE Trinity® met Facial Trainer en NuFACE® Mini.

Wat is lichttherapie met rood licht?

Lichttherapie met rood licht is een bewezen methode om fijne lijntjes en rimpels te verminderen, onderbouwd door talrijke onderzoeken en klinische studies. In esthetische toepassingen wordt rood licht vaak gemaakt middels LED’s (Light Emitting Diodes), die lichtenergie produceren, waarbij nauwelijks warmte vrijkomt; een niet-invasieve comfortabele ervaring voor de client. Het is een veilige en effectieve technologie voor cliënten, die op een natuurlijke manier fijne lijntjes en rimpels willen verminderen en hun algemene uitstraling willen verbeteren. Optimale resultaten worden bereikt door regelmatig gebruik, waarbij na 6-8 weken de vermindering van fijne lijntjes en rimpels het grootst is.

Hoe is lichttherapie met rood licht ontdekt?

In een poging om een oplossing te vinden om in de ruimte planten te laten groeien en astronauten eten te geven, heeft NASA de hulp ingeroepen van in planten gespecialiseerde biologen, die in hun zoektocht naar antwoorden van LED licht zochten. Toen LED’s bewezen succesvol te zijn bij de groei van planten, onderzocht NASA het gebruik van LED therapie bij wondgenezing en dat bleek ook positieve resultaten te geven. Dit onderzoek werd de basis voor de ontwikkeling van de innovatieve en krachtige LED’s, die tegenwoordig worden gebruikt in een diversiteit van esthetische toepassingen. (Bron)

Hoe werk therapie met rood licht?

Elke kleur licht heeft een verschillende golflengte, die indringt in de huid tot een voor die golflengte specifieke diepte. Gekleurd licht met de golflengtes van rood, amber en infrarood dringen door tot in de dermis, de huidlaag die verantwoordelijk is voor de productie van collageen en elastine. Op dezelfde manier waarop planten chlorophyl gebruiken om zonlicht om te zetten in plantaardige weefsels, kan licht natuurlijke intracellulaire reacties triggeren in onze huidlagen. Huidbeschadiging, die resulteert in zichtbare fijne lijntjes en rimpels, bevinden zich in de dermis, waardoor therapie met rood licht een zeer effectieve manier is om die symptomen te behandelen.

Hoewel het wat kostbaar kan zijn om regelmatig gezichtsbehandelingen in je favoriete schoonheidssalon, huidtherapie praktijk of medispa kliniek te laten doen, weten de meeste vrouwen dat het ook zeker de moeite waard is. Deze professionals zijn altijd up to date met de meest recente behandeltechnieken en weten welke producten werkzaam zijn voor je huid. De juiste ondersteuning die je zelf thuis doet draagt enorm bij in de resultaten, waarvan jij, maar ook je behandelaar baat bij hebben. De combinatie van het gebruik van microstroom in de salon of praktijk met het zelf toepassen van de Facial Lift met het NuFACE gelaatsapparaat is een combinatie die inmiddels door velen wordt toegepast. Wil je door een professional in de NuFACE lift behandeld worden, dan maak gerust een afspraak. Je vindt ze hier.

In de loop der jaren hebben we ontdekt dat, veel vrouwen de onmiddellijke voordelen van het gebruik van microstroombehandelingen snel zien, maar voor sommigen, kan het een beetje lastig zijn. Dus laten we je helpen de lift goed uit te voeren.

 

Contact- en adresgegevens

Prunuslaan 1B
3319 HS Dordrecht
E-mail: m.korteweg@totalskin.nl
Mobiel: + 31 (0)6 52478057

Pinnen ja graag. Facebook Totalskin